Baleno kleding

Baleno kleding

Baleno kleding

Baleno kleding heeft over de jaren heen een solide reputatie opgebouwd vanwege haar hoogwaardige kwaliteit en superieur design. De fabricage en verwerking van basismaterialen in duurzame producten heeft van Baleno een bekend merk gemaakt dat ten goede komt van gebruikers die deze producten reeds vele jaren waarderen.

Baleno is het merk voor moderne, comfortabele en functionele sport- en vrijetijdskleding. Een uitgebreid gamma is specifiek ontworpen ter bescherming van de jager en de visser. Terzelfdertijd is kledij van Baleno ook elegant en functioneel voor alledaags gebruik.

Een aantal jaar geleden leerde ik het merk Baleno kennen doordat Monique van Ben’s Fishing Tackle, mij een Flexothane broek aanraadde voor het vissen op zee. De broek kan met de tuinslang schoongemaakt worden, is volledig waterdicht en zeer betaalbaar. Ik ben er dan ook uiterst tevreden mee.

Baleno stoffen

Baleno kleding maakt gebruik van verschillende stoffen. Hieronder een overzicht van de verschillende gebruikte stoffen in Baleno Active Outerwear.

Flexothane
Flexothane, een technische stof die u perfect beschermt. Door de polyurethaan-coating op een breisel is Flexothane water- en winddicht, ademend, comfortabel, geruisloos, elastisch (150%), soepel, scheurbestendig en machinewasbaar.

Nylide
Ben je op zoek naar een bijzonder competitieve prijs voor een klassieke uitrusting met dezelfde afwerking als hoog-technische buitenkleding, dan is de Baleno Nylide collectie uw perfecte antwoord. Essentieel voor de prestaties voor wat betreft waterdichtheid, winddichtheid en koudebestendigheid van onze Nylide artikelen, is dat elk detail in design en ontwikkeling uitgebreid bestudeerd en getest is.

PrimeTex
PrimeTex kleding is sterk genoeg om u te beschermen tegen extreme koude, krachtige wind en hevige regen. Een microporeuze laag in combinatie met een hydrofiele polyurethaanlaag zorgt ervoor dat transpiratie naar de buitenlaag getransporteert wordt, zodat het lichaam zich afkoelt op een natuurlijke wijze. PrimeTex is bovendien zeer comfortabel en vederlicht.

Siopor
Door een waterafstotende PA of PES buitenlaag in combinatie met een hydrofiele polyurethaanlaag blijft u met Siopor perfect warm en droog. Siopor is volledig water- en winddicht, perfect ademend, uiterst comfortabel, soepel en machinewasbaar. De hoge ademendheidsgraad biedt u extra draagcomfort, waardoor het in alle weersomstandigheden aangenaam werken is.

Sherpa Fleece
Sherpa Fleece is een comfortabele dubbelzijdige fl eece stof speciaal ontwikkeld door Baleno om u te beschermen tegen koude temperaturen. Dankzij de monofi lament structuur is de warmte-gewicht verhouding veel hoger dan bij de meeste conventionele fleeces, hetgeen resulteert in een ongewoon comfortabel gevoel.

Epic
De Epic encapsulatie technologie maakt gebruikt van silicone polymeren om vezels te verenigen en dusdanig een ultra dunne scheidingslaag in het weefsel te bekomen. Deze technologie zorgt ervoor dat de absorptie van vocht zich niet kan opslaan binnenin holtes in het weefsel. Epic stoffen hebben een zeer lage absorptie gehalte, drogen zeer snel, zijn water- en windwerend, ademend en wasbaar. Baleno Epic kleding is perfect geschikt voor alle outdoor en alledaagse activiteiten.

HyDura
HyDura, de meest duurzame stof van Baleno, werd speciaal ontwikkeld om te beschermen tegen doornen. Deze waterdichte en extreem sterke stof biedt optimale bescherming voor alle buitenactiviteiten.

Levering Baleno kleding

Baleno kleding wordt in Nederland geleverd door Ben’s Fishing Tackle. Ook is de Baleno kleding op hun webwinkel te bestellen.

Voor meer informatie en voor het inkijken van de catalogus, verwijs ik u door naar de website van Baleno.


Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.

Over

Tim (1988) is de beheerder van hengelsport weblog Vissenmetkunstaas.nl en vist voornamelijk op snoek, snoekbaars, zeebaars, kabeljauw en karper. Tim is te volgen op Twitter als @timbeeren.


1 Reactie op "Baleno kleding"

  1. […] Baleno had ook een stand met prachtige kleding voor de visser: Baleno kleding […]

Reageer op "Baleno kleding"