Abu Garcia introduceert de Vendetta hengel serie

Abu Garcia introduceert de Vendetta hengel serie

Voor het nieuwe roofvisseizoen heeft Abu Garcia een nieuwe serie hengels in het pakket onder de naam Vendetta. Deze hengelserie bestaat uit 11 spin- en 8 castinghengels. De gehele serie is mooi afgewerkt en uitzonderlijk licht voor de prijsklasse waar deze hengels binnen vallen.

De lichtste hengel in de spinserie is de Vendetta Spin 562 2/10 Spin. Dit is een ultra light hengeltje van 170 cm met een werpgewicht van 2 tot 10 gram. De serie wordt afgesloten met de Vendetta 1103 20/60 Spin. Dit is een spinhengel voor het zwaardere werk van 20 tot 60 gram en deze hengel heeft een lengte van 330 cm.

De casting serie begint met de Vendetta 562 5/20 cast, een hengel voor bijvoorbeeld de lichte vertikaal visserij. De hengel heeft een werpgewicht van 5 tot 20 gram en heeft een redelijk parabolische actie. De hengel zelf weegt slechts 98 gram en heeft een lengte van 170 cm. De casting serie wordt afgesloten met de Vendetta 1103 20/60 cast. Deze hengel is meer geschikt voor het gooi- en smijtwerk van de wat grotere pluggen en shads vanaf de kant. Deze hengel heeft een lengte van 330 cm en is 3-delig, hetgeen weer erg praktisch met transport is.

Abu Garcia Vendetta hengels

Alle hengels uit deze serie zijn gemaakt van 30 Tons carbon voor de perfecte snelle actie, hebben LTS geleide-ogen voor het gebruik van gevlochten lijn en een kurken handgreep. De hengels uit deze serie bezitten een moderne “American Look” afwerking. Het leukste van de serie is dat als je de hengels ziet, je denkt dat de hengels in het 100 euro plus segment thuishoren, maar niet dus. De serie begint rond de 35 euro en eindigt rond de 70 euro. Dus al met al een erg leuke instapserie voor de jeugd maar ook een mooie hengelserie voor de serieuze visser met een wat kleinere beurs. Wilt u deze hengels in het echt voelen en zien, kom dan naar de VISMA van 31 maart tot en met 3 april 2011 in Rotterdam.

Ik heb de Abu Garcia Vendetta hengels al te koop gezien bij GoedkoperVissen.nl.


Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.

Over

Tim (1988) is de beheerder van hengelsport weblog Vissenmetkunstaas.nl en vist voornamelijk op snoek, snoekbaars, zeebaars, kabeljauw en karper. Tim is te volgen op Twitter als @timbeeren.


Reageer op "Abu Garcia introduceert de Vendetta hengel serie"