Veel innovatie van Berkley en Sebile tijdens de Fair for Fly and Lure

Fair for Fly and Lure

Veel innovatie van Berkley en Sebile tijdens de Fair for Fly and Lure

Zaterdag 3 september gaat de Fair for Fly and Lure van start op het Eiland van Maurik. Pure Fishing is uiteraard aanwezig en dit jaar zijn er meer primeurs en innovatieve producten te vinden dan ooit te voren. Er is al veel over gezegd en geschreven maar nu worden de nieuwe Berkley Nanofil lijnen eindelijk aan het publiek gepresenteerd. Uiteraard zorgt Pure Fishing ervoor dat u de lijn niet alleen kunt zien en voelen, maar u wordt zelfs in de gelegenheid gesteld om met deze nieuwe lijn te vissen. Test het en oordeel zelf!

Naast de introductie van Berkley Nanofil worden ook de producten van het nieuw aangekochte merk Sebile Innovative Fishing aan de visser getoond. Sylvain Legendre, meervoudig Frans kampioen roofvissen, komt hoogstpersoonlijk naar Nederland om u kennis te laten maken met deze onnavolgbare shads en pluggen.

Sylvain LegendreSebile Innovative Fishing

Wat kunt u verder nog verwachten op de stand van Pure Fishing?

  • Voormalig NKS winnaars Luc Coppens en Daan Verbruggen zijn aanwezig om u de fijne kneepjes van het roofvis vak uit te leggen.
  • Jouke Timmer is aanwezig en toont zijn knoopkunsten.
  • Marc Zitvast geeft u de nodige tips & tricks.
  • Frank van Vliet, bekend van Roofvisnet.nl, zal oa. als Spiderwire specialist ons team ondersteunen.
  • Naast Nanofil en Sebile kunt u ook kennismaken met bijvoorbeeld de nieuwste Revo Low Profile reel, de MGX.
  • Tenslotte kunt u zich inschrijven op de stand van Pure Fishing om met een bovengenoemde topvissers te gaan vissen tijdens de beurs en kennis te maken met de materialen van Berkley, Abu Garcia, Spiderwire enz.

Kom dus vooral kijken op de stand van Pure Fishing. U bent van harte welkom!


Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.

Over

Tim (1988) is de beheerder van hengelsport weblog Vissenmetkunstaas.nl en vist voornamelijk op snoek, snoekbaars, zeebaars, kabeljauw en karper. Tim is te volgen op Twitter als @timbeeren.


Reageer op "Veel innovatie van Berkley en Sebile tijdens de Fair for Fly and Lure"