Sebile kunstaas onder vleugels van Pure Fishing

Sebile kunstaas onder vleugels van Pure Fishing

Sebile kunstaas onder vleugels van Pure Fishing

Vandaag bereikte mij het verrassende nieuws dat het, inmiddels gerenommeerde, kunstaasmerk Sebile is overgenomen door Pure Fishing. Sebile is geïntroduceerd in Nederland door Albatros Hengelsport en de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer populair kunstaasmerk. Ook vrienden van mij en ikzelf mogen graag met Sebile kunstaas vissen. Wij van Vissenmetkunstaas.nl wensen Pure Fishing veel succes met de verdeling van Sebile kunstaas!

Persbericht

Pure Fishing is een wereldleider op het gebied van hengelsportmaterialen en is continu op zoek naar mogelijkheden om deze marktpositie te verstevigen. Bijna twintig gerenommeerde hengelsportmerken maken al furore onder de vleugels van Pure Fishing en onlangs is Sebile Innovative Fishing daaraan toegevoegd.

Sebile kunstaas is binnen vijf jaar een begrip geworden onder roofvissers en heeft de wereld letterlijk veroverd. Van Amerika tot Frankrijk en van Japan tot Duitsland; de schitterende pluggen, jerkbaits, crackbaits, spinnerbaits, etc. zijn terug te vinden in bijna elke tackle box. Ook in de Benelux is Sebile kunstaas aan een onstuitbare opmars begonnen.

Op de EFTTEX 2010 – de Europese vakbeurs voor hengelsportbedrijven – presteerde Sebile het als enige om drie prijzen in de wacht te slepen. Een maand later won Sebile een toonaangevende prijs op de ICAST, de wereldwijde vakbeurs die elk jaar in de Verenigde Staten plaatsvindt. Ook in voorgaande jaren wist Sebile op deze beurzen prijzen te winnen. Het geeft aan dat Sebile kunstaas niet alleen kwalitatief hoogwaardig is, maar ook innovatief. En wat voor de roofvisser het belangrijkste is: Sebile kunstaas vangt!

Vanaf heden zal Pure Fishing zorg dragen voor een nog betere verdeling van Sebile kunstaas. Op www.sebile.com is de full color catalogus te bekijken en te downloaden.


Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.

Over

Tim (1988) is de beheerder van hengelsport weblog Vissenmetkunstaas.nl en vist voornamelijk op snoek, snoekbaars, zeebaars, kabeljauw en karper. Tim is te volgen op Twitter als @timbeeren.


1 Reactie op "Sebile kunstaas onder vleugels van Pure Fishing"

  1. […] de introductie van Berkley Nanofil worden ook de producten van het nieuw aangekochte merk Sebile Innovative Fishing aan de visser getoond. Sylvain Legendre, meervoudig Frans kampioen roofvissen, komt […]

Reageer op "Sebile kunstaas onder vleugels van Pure Fishing"