Berkley NanoFil Uni-filament Vislijn

Snoekbaars close-up

Berkley NanoFil Uni-filament Vislijn

DUNNER DAN MENSELIJK HAAR MET MEER DAN EEN KILO TREKKRACHT MOGELIJK?

‘s Werelds meest innovatieve sportvislijnen producent Berkley, heeft zojuist bekend gemaakt dat er in het derde kwartaal van dit jaar een revolutionaire nieuwe sportvislijn op de markt komt.

De exacte details volgen binnenkort tijdens een wereldwijde lancering voor een groot deel van de internationale pers. Jan van de Bovenkamp heeft als product manager een fors aandeel in de ontwikkeling van deze lijn gehad en spreekt van een ware revolutie! Starten op diameters dunner dan menselijk haar en dat met een trekkracht van meer dan een kilo! Tijdens tests over de gehele wereld is gebleken dat deze nieuwe lijn de sportvisser in staat stelt nog secuurder en verder te werpen dan ooit tevoren, er zit geen rek op de lijn en toch is het geen gevlochten lijn!

Niet alleen die hele dunne variant presteert buitensporig goed, dit geldt ook voor de andere maten, 0.20 mm gaf enkele strandvissers de indruk dat de lijn zonder weerstand naar super afstanden vloog! Precisie werpen op hotspots opende de ogen van specialisten, “Dit spul gooit echt zonder moeite.” of  “Wow deze lijn vliegt vanzelf.” zijn slechts enkele van de veel gehoorde lofuitingen door Pro staf vissers over de gehele wereld.

Dit is waarschijnlijk de beste lijn ooit gemaakt voor lichte en medium werpmolens! De lijn heet NANOFIL, dit verwijst naar de structuur van deze moleculair verbonden Multi vezellijn opgebouwd uit honderden van de dunst mogelijke nieuwste Dyneema fibers die sterker dan staal blijken!

Sportvissers krijgen de beschikking over de nieuwste ontwikkeling op lijnen gebied en kunnen daarmee hun voordeel doen, deze lijn maakt het mogelijk om buiten de gebruikelijke lichte en medium werpmolen technieken op zoet en zout water zelfs op de vaste hengel, maar ook match hengel en bolognese hengel te vissen! En geen rek! Dat biedt erg veel mogelijkheden!

Berkley NanoFil nu verkrijgbaar

De Berkley NanoFil is eindelijk verkrijgbaar in Nederland bij webwinkel GoedkoperVissen.nl.

Bestel hier Berkley NanoFil lijn!

Berkley NanoFil Uni-filament Vislijn

Berkley Nanofil filmpje

Bekijk ook onderstaand filmpje van team Berkley over de nieuwe Nanofil lijn.


Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.

Over

Tim (1988) is de beheerder van hengelsport weblog Vissenmetkunstaas.nl en vist voornamelijk op snoek, snoekbaars, zeebaars, kabeljauw en karper. Tim is te volgen op Twitter als @timbeeren.


8 Reacties op "Berkley NanoFil Uni-filament Vislijn"

 1. Geplaatst door BJM Post op 28/06/2011 om 10:19

  waneer ligt deze nanofil in de winkels en wat is de prijs ?

  Reageer hierop

  Tim - Beheerder reageert:

  Beiden nog niet bekend. Schat dat de lijn binnen nu en twee maanden in de winkels ligt. Heb de Berkley Nanofil lijn in mijn handen gehad op de EFTTEX en was blij verrast!

  Ik zal het artikel updaten als de Nanofil lijn ergens te verkrijgen is.

  Reageer hierop

  Tim - Beheerder reageert:

  Eind september ligt de Nanofil in de NL hengelsportwinkels en 150m gaat zo’n 19 euro kosten.

  Gehoord van Pure Fishing.

  Reageer hierop

 2. Geplaatst door Marcel op 25/07/2011 om 17:08

  Hey Tim,

  Keek eens goed naar dat filmpje. Grappig die over de top amerikanen…
  Zie je dat als hij het heeft over de cast abillity en hij gooit dat zijn lijn vijf meter naar rechts neerkomt? Als je het doet…

  Reageer hierop

  Tim - Beheerder reageert:

  @Marcel,

  Haha scherp! Zie dat nu pas.

  Redelijke prutser ja haha.

  Reageer hierop

 3. […] te vinden dan ooit te voren. Er is al veel over gezegd en geschreven maar nu worden de nieuwe Berkley Nanofil lijnen eindelijk aan het publiek gepresenteerd. Uiteraard zorgt Pure Fishing ervoor dat u de lijn niet […]

 4. Geplaatst door C. Bouman op 29/11/2011 om 18:11

Reageer op "Berkley NanoFil Uni-filament Vislijn"