Vernieuwde Kunstaasregister.nl nu nog handiger

Vernieuwde Kunstaasregister.nl nu nog handiger

Vergelijk de vangsteigenschappen van kunstaas en bekijk reviews, foto’s en verkooppunten!

Op de hagelnieuwe website van Kunstaasregister.nl kun je kunstaas vergelijken op basis van vangsteigenschappen. Selecteer een vissoort, periode, watertype en vistechniek en al het aanwezige kunstaas wordt volgens je zoekopdracht vergeleken.

Zo kun je bijvoorbeeld zoeken naar kunstaas voor snoek in de winter. Het kunstaas wordt op basis van de aanwezige vangstgegevens vergeleken en overzichtelijk gepresenteerd.

Kunstaas vergelijker
De superhandige kunstaasvergelijker

Op de detailpagina van kunstaas vind je uitgebreide productgegevens zoals lengte, gewicht en diepgang. Maar natuurlijk ook reviews, foto’s en statistieken van de gevangen vissoorten en de beste kleuren, periodes en watertypes.

Ook handig: het overzicht met hengelsportzaken die het kunstaas verkopen. Van elk kunstaas zie je precies waar het te koop is. De website bevat zelfs een aparte winkelzoeker, waarmee je snel kunt opzoeken welke winkel een bepaald kunstaasmerk verkoopt.

De kunstaasgegevens worden onderhouden door de websiteredactie, bezoekers, winkeliers en fabrikanten. Je kunt dus meehelpen de site compleet te maken, door je favoriete kunstaas toe te voegen – als het er nog niet op staat natuurlijk. Door mee te helpen maak je tijdelijk kans om gratis kunstaas te winnen!

Kunstaas vangstfoto's
Vangststatistieken, reviews en foto’s

De vangstgegevens zijn afkomstig uit het vangstenlogboek SVR. Deze gegevens zorgen voor de kunstaasvergelijker en de statistieken en foto’s.

Er is een speciale versie van Kunstaasregister.nl voor op je mobiel, je kunt het laatste kunstaasnieuws lezen via Twitter en je abonneren op de nieuwsbrief via e-mail. Ga naar Kunstaasregister.nl en ontdek het allemaal zelf!

Kunstaas statistieken
Kunstaas statistieken


Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.

Over

Tim (1988) is de beheerder van hengelsport weblog Vissenmetkunstaas.nl en vist voornamelijk op snoek, snoekbaars, zeebaars, kabeljauw en karper. Tim is te volgen op Twitter als @timbeeren.


1 Reactie op "Vernieuwde Kunstaasregister.nl nu nog handiger"

  1. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Vissenmetkunstaas.nl, GoedkoperVissen.nl. GoedkoperVissen.nl heeft gezegd: Vernieuwde Kunstaasregister.nl nu nog handiger https://t.co/eHp8MGg via @vissenmkunstaas […]

Reageer op "Vernieuwde Kunstaasregister.nl nu nog handiger"