Kunstaasregister persbericht maart

Kunstaasregister persbericht maart

Kunstaasregister top-5 kunstaas voor snoek, snoekbaars en baars in februari

Wat kunstaas betreft deden shads en lange pluggen het over het algemeen goed op alle soorten. In het artikel de volledige top-5 met de beste vangers van snoek, snoekbaars en baars:

Top-5 beste kunstaas voor snoek, snoekbaars en baars in februari

Shad kunstaas

Nieuwe hengelsportwinkels aangesloten bij Kunstaasregister.nl

Ook Hengelsportspecialisten, Anton Corton, Peeters Hengelsport, Invincible Products, Sybe Baits, Derkbait, Wout van Leeuwen en BlueBlizz zijn nu met een banner op de website te vinden. Er zijn nu 20 winkels aangesloten. Hierdoor kunnen we onze bezoekers steeds beter vertellen waar het kunstaas te koop is en voor welke prijs. De winkels zijn ook opgenomen in de handige winkelzoeker:

Kunstaasregister winkelzoeker

Kunstaasregister

Informatie Kunstaasregister

Kunstaasregister.nl is opgericht in 2003 en vernieuwd in 2010. Het belangrijkste doel van Kunstaasregister.nl is de promotie van vangstenregistratie onder sportvissers. De dagelijkse redactie wordt uitgevoerd door drie personen. De kunstaasgegevens worden onderhouden door bezoekers, winkeliers en de redacteurs. Kunstaasregister.nl is gratis en publiek toegankelijk. Hengelsportwinkels die kunstaas verkopen, kunnen zich gratis bij Kunstaasregister.nl aansluiten.

In 2010 is ook een Engelstalige versie van Kunstaasregister.nl uitgegeven, Lurebase.com.


Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.

Over

Tim (1988) is de beheerder van hengelsport weblog Vissenmetkunstaas.nl en vist voornamelijk op snoek, snoekbaars, zeebaars, kabeljauw en karper. Tim is te volgen op Twitter als @timbeeren.


Reageer op "Kunstaasregister persbericht maart"