Screaming Devil pimp set

Screaming Devil pimp set

Screaming Devil pimp set

Na een tijd lang verschillend kunstaas te hebben uitgeprobeerd, kwam ik in een winkel de Spro Screaming Devil  plug tegen. Gezien de prijs en de leuke ratel dacht ik: “Ach, waarom niet?” Nadat hij in mijn viskoffer verdween en een tijd onaangeroerd in mijn viskoffer bleef liggen, kwam daar dan toch het moment van de Screaming Devil. Het wilde met ander kunstaas maar niet lukken en ik besloot de Screaming Devil eens te proberen. Binnen een stuk van twintig meter trollen ving ik direct een leuk snoekje en een snoekbaarsje!

Snoek op Screaming DevilSnoekbaars op Screaming Devil

Toch had ik het gevoel dat er iets miste aan deze plug. Tussen al mijn hengelsport spullen ben ik op zoek gegaan naar iets wat de Screaming Devil op zou kunnen pimpen. Uiteindelijk is het een twisterstaart geworden. De twisterstaart heb ik met secondelijm achterop de Spro Screaming Devil gemonteerd en op het eerste gezicht gaf dit een zeer mooi resultaat. Ook in de praktijk heeft deze gepimpte Screaming Devil mooie resultaten opgeleverd.

Screaming Devil met twisterstaartScreaming Devil met twisterstaart

Screaming Devil pimpen

De twisterstaart beperkt de Screaming Devil niet in zijn zwemgedrag en de twisterstaart geeft de Screaming Devil nog meer actie onderwater. Persoonlijk vind ik hem er met twisterstaart ook veel verleidelijker uitzien.

Wat heb ik gebruikt voor het pimpen van mijn Screaming Devil?

Schuur de achterkant  van de Screaming Devil op en knip de twisterstaart van de twister af. Zo houd je alleen de twisterstaart over. Smeer de twisterstaart en de achterkant van de Screaming Devil in met secondelijm en laat het enkele seconden drogen. Monteer nu de twisterstaart op de Screaming Devil en druk deze een minuutje aan. Vervolgens is je gepimpte Screaming Devil klaar voor gebruik!

Veel succes ermee!


Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.

Over

Ook een artikel plaatsen op hengelsport weblog Vissenmetkunstaas.nl? Stuur een e-mail via de contactpagina.


Reageer op "Screaming Devil pimp set"