NIEUW! Yo-Zuri Sashimi pluggen

Yo-Zuri Sashimi pluggen

NIEUW! Yo-Zuri Sashimi pluggen

Een paar maanden terug schreef ik al eerder een artikel over Yo-Zuri pluggen en in dat artikel schreef ik onder andere dat de aanlevering van Yo-Zuri pluggen aan Mac Fishing (de verdeler van Yo-Zuri / DUEL binnen de Benelux) toendertijd op z’n gat lag. Inmiddels is daar verandering in gekomen en krijgt Mac Fishing haar eerste Yo-Zuri pluggen aangeleverd en laten dat nou net de nieuwe Yo-Zuri Sashimi pluggen zijn! Een prachtige nieuwe serie pluggen met hoge verwachtingen.

De Japanse kunstaas producent DUEL/Yo-Zuri is wederom zeer innovatief en dit keer middels de serie Yo-Zuri Sashimi pluggen. De Yo-Zuri Sashimi pluggen onderscheiden zich van andere pluggen door middel van de gepatenteerde Sashimi kleurwisseling technologie. Als de Yo-Zuri Sashimi plug zich door het water beweegt verandert hij continu van kleur wat de imitatie van een aasvis levensecht maakt!

De Yo-Zuri Sashimi pluggen die momenteel door GoedkoperVissen.nl geleverd worden zijn:

– Yo-Zuri Sashimi Minnow
– Yo-Zuri Sashimi Jointed
– Yo-Zuri Sashimi Rattl’n Vibe
– Yo-Zuri Sashimi Pencil

Deze staan afgebeeld op bovenstaande afbeelding. Helaas heb ik er nog niet mee kunnen vissen. Wanneer ik er mee gevist heb zal ik mijn bevindingen met jullie delen.


Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.

Over

Tim (1988) is de beheerder van hengelsport weblog Vissenmetkunstaas.nl en vist voornamelijk op snoek, snoekbaars, zeebaars, kabeljauw en karper. Tim is te volgen op Twitter als @timbeeren.


2 Reacties op "NIEUW! Yo-Zuri Sashimi pluggen"

  1. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door GoedkoperVissen.nl, Vissenmetkunstaas.nl. Vissenmetkunstaas.nl heeft gezegd: NIEUW! Yo-Zuri Sashimi pluggen https://t.co/JG6v82X via @vissenmkunstaas #lures #yozuri #fishingtackle […]

  2. Geplaatst door Tim - Beheerder op 25/10/2010 om 22:52

Reageer op "NIEUW! Yo-Zuri Sashimi pluggen"