Yo-Zuri pluggen, waar blijven ze?

Yo-Zuri pluggen

Yo-Zuri pluggen, waar blijven ze?

Al meer dan 50 jaar is Yo-Zuri / DUEL een toonaangevende Japanse fabrikant van hoge kwaliteit kunstaas en vislijnen. Yo-Zuri is wereldwijd bekend als een van de meest innovatieve merken op het gebied van kunstaas. Dit is uiteraard te danken aan het inmiddels welbekende Magnet-Weight Transfer System. Door dit zeer speciale kogelsysteem met magnetische kogeltjes en de betere balans is het mogelijk de plug aanzienlijk verder te werpen wat zeker op zee een groot voordeel kan zijn.

Yo-Zuri Magnet-Weight Transfer System

Zo’n twee jaar geleden was het mijn maat René Sehr die deze Japanse top pluggen in Nederland introduceerde middels wat yo-zuri/zeebaars artikelen in het magazine Zeehengelsport. Ook reviewer Willem Lampe van Hengelspullen.nl heeft inmiddels goede ervaringen met het gebruik van Yo-Zuri pluggen op roofblei en snoek(baars).

Yo-Zuri / ZeebaarsYo-Zuri / Roofblei

GoedkoperVissen.nl was het eerste verkooppunt van deze pluggen in Nederland. Inmiddels heeft Mac Fishing de verdeling van Yo-Zuri / DUEL binnen de Benelux op zich genomen. Momenteel is de verkrijgbaarheid van de Yo-Zuri pluggen in de Benelux minimaal aangezien Yo-Zuri is overgestapt van Europese distributeur. Voorheen werd de distributie voor Europa vanuit Italië verzorgd, nu gaat dat vanuit Spanje. Daarnaast is het complete Yo-Zuri assortiment vernieuwd wat de uitlevering vertraagt.

Wel is het zo dat de eerste containers vanuit Japan in Spanje zijn aangekomen. De verwachting is dat Mac Fishing een groot deel Yo-Zuri pluggen in augustus binnenkrijgt. Dat zou betekenen dat er in september, zeebaars maand bij uitstek, met nieuwe Yo-Zuri pluggen op zeebaars gevist kan gaan worden!

Yo-Zuri / SnoekYo-Zuri / Snoekbaars


Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.

Over

Tim (1988) is de beheerder van hengelsport weblog Vissenmetkunstaas.nl en vist voornamelijk op snoek, snoekbaars, zeebaars, kabeljauw en karper. Tim is te volgen op Twitter als @timbeeren.


1 Reactie op "Yo-Zuri pluggen, waar blijven ze?"

  1. […] Yo-Zuri Sashimi pluggen Een paar maanden terug schreef ik al eerder een artikel over Yo-Zuri pluggen en in dat artikel schreef ik onder andere dat de aanlevering van Yo-Zuri pluggen aan Mac […]

Reageer op "Yo-Zuri pluggen, waar blijven ze?"