Vissen in Panama

Panama vistrips

Vissen in Panama

Mocht je ooit in de gelegenheid zijn om een geweldige (vis)vakantie te beleven vol avontuur en een prachtige natuur, dan is Panama uitermate geschikt. Panama staat bekend als fishing paradise. Er wordt gezegd dat het woord Panama in een Indiaas dialect overvloed aan vissen betekent. De oceanen van Panama herbergen door hun geografische locatie, riffen, archipels en de verschillende waterstromen die beide kusten treffen, een grote variatie aan zeeleven waaronder immense reuzenschildpadden. Naast veel verschillende vissoorten is de natuur ook adembenemend mooi.

Bram en Lisa zijn Nederlanders die geëmigreerd zijn naar Panama en bezig zijn met het opzetten van het Tropical Dutch resort. Daarnaast richt Bram, visser in hart en nieren, zich op het organiseren van vistrips op voornamelijk tarpon. Naast het levend aas vissen en kunstaas vissen op tarpon, organiseert Bram ook trolling, diepzee en mangrove vistrips. Er wordt dan gevist op wahoo, tonijn, king fish, barracuda, snapper en snook.

Het avontuur aangaan? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden met Bram en Lisa: tropicaldutch@gmail.com.

Vissen in Panama


Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.

Over

Tim (1988) is de beheerder van hengelsport weblog Vissenmetkunstaas.nl en vist voornamelijk op snoek, snoekbaars, zeebaars, kabeljauw en karper. Tim is te volgen op Twitter als @timbeeren.


Reageer op "Vissen in Panama"