PR snoek op Mooie Nel!

PR snoek op Mooie Nel!

Gister, 28 mei 2012, was het dan zover. Mijn persoonlijk record snoek eindelijk verbroken! Ik ben geen super fanatieke snoekvisser die continu op zoek is naar groter, maar het voelde toch wel erg lekker gister. Een aantal jaar geleden alweer ving ik mijn recordsnoek van 1.04 meter tijdens het statisch vissen op karper aan een boilie.

Gister ving ik mijn recordsnoek op een Delalande Shad GT van slechts 9 centimeter tijdens het verticalen op snoekbaars nota bene. Deze metersnoek, gevangen op de Mooie Nel, noteerde 1.05 meter met een geschat gewicht van boven de 10 kilo. Een plaatje!

Snoek 1.05 meter


Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.

Over

Tim (1988) is de beheerder van hengelsport weblog Vissenmetkunstaas.nl en vist voornamelijk op snoek, snoekbaars, zeebaars, kabeljauw en karper. Tim is te volgen op Twitter als @timbeeren.


2 Reacties op "PR snoek op Mooie Nel!"

 1. Geplaatst door B.Hermans op 31/01/2013 om 16:26

  Beste Tim.

  ik wil je eigenlik heel wat anders vragen namelijk waar ikdat assist pilker rig systeem kan kopen ,
  waarover jij geschreven hebt of in ieder geval de dubbele assist -hook :haken: .
  Of verkoop ij die zelf?
  Gaarne zou ik hierover een berichtje willen krijgen.

  Groetjes B.Hermans

  Reageer hierop

  Tim - Beheerder reageert:

  @B.Hermans,

  Ik zal dit aan Joël vragen.

  gr Tim

  Reageer hierop

Reageer op "PR snoek op Mooie Nel!"